Ozan Güven: "Lütfen sabredin!"

MAGAZİN 04.07.2020, 12:48 06.07.2020, 09:08
Ozan Güven: "Lütfen sabredin!"

Oyuncu Ozan Güven, eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’u darp ettiği haberiyle gündeme bomba gibi düşmüş ve taraflar birbirlerinden şikayetçi olmuştu. Olayın basına yansıması sonucu yakın çeveresi de dahil eleştirilere maruz kalan oyuncu sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda herkesten sabırlı olmalrını istedi.  

Ozan Güven’in açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Kamuoyunun dikkatine sunulur, Öncelikle, birkaç gündür kamu vicdanında rahatsızlığa sebebiyet veren talihsiz olayın konusu ve merkezinde olmanın üzüntüsünü yaşadığımın bilinmesini isterim. Açıklama yapma ihtiyacım, istemeden sebep olduğum bu meşguliyete karşı duyduğum sorumluluktandır.

Şiddet hiçbir vicdanda aklanamaz. İster fiziksel, ister ruhsal, ister sosyal olsun, kabul edilmemelidir; tepkiyi hak eder.

Tam da bu sebeple, değerli kamuoyundan hukuki sürecin sonuçlanmasını beklemelerini, adalet kararlarını ve tepkilerini bu doğrultuda vermelerini önemle rica ederim. Ben sabrediyorum, lütfen siz de sabredin. Saygılarımla, Ozan Güven.”

Yorumlar (0)