Özge Yağız: "Hayranlarım benden vazgeçmez"

MAGAZİN 03.01.2022, 10:54 04.01.2022, 10:11
Özge Yağız: "Hayranlarım benden vazgeçmez"

En son İçimizden Biri dizisiyle ekranda olan ve şimdilerde Baba dizisinin kadrosuna katılan Özga Yağız, Özge Özder'in YouTube programına konuk oldu.

Yağız, Özge Özder'in "Bugüne kadar hep iyi insan karakterlerine hayat verdin, ters köşe bir rolde yer almak istiyor musun?" sorusuna; "Tabii ki de çok isterim. İzleyip de büyülendiğim çok fazla karakter oluyor. Çok farklı beni başka bir diyara sürükleyecek. Hayatımın hiçbir noktasında öyle bir hikaye yaşamadığım bir şeyin içinde olmak isterim. Yaparım...” yanıtını verdi.

Kötü bir karakteri canlandırırsa hayranlarının tepkisini çekip çekmeyeceği ile ilgili de konuşan oyuncu “İnşallah bizi biz olduğumuz için seviyorlardır. Vazgeçeceklerini düşünmüyorum. Çünkü onlar aslında Özge’yi biliyorlar. Neyi iyi yaparsam onu izleyeceklerini biliyorum. Önemli olan aslında benim başarabilmiş olmam. Önemli olan kötüyü de izletebiliyor olmamdır onlar için. Eminim bu konuda beni destekleyeceklerine. Hiç öyle bir endişem olmadı.” dedi. 

Sadece iyi insan olmadığını, kötü insanlar da olduğunu belirten Özge Yağız, dizilerde de öne çıkanın hep kötü karakterler olduğunu ifade etti.

Yorumlar (0)