Pınar Deniz: "Ben bir his makinesiyim"

MAGAZİN 25.10.2021, 12:25 26.10.2021, 09:35
Pınar Deniz: "Ben bir his makinesiyim"

Kanal D’nin iddialı dizisi Yargı’da 'Ceylin' karakterine hayat veren Pınar Deniz Posta'ya verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulundu. 

Oyuncu "Dizide çok acı çeken ama ağlamamak için direnen de bir kadın var. Siz, kolay ağlar mısınız?" sorusuna "Evet, başlarda öyleydi çünkü o acıda boğulmak istemiyordu. Morgdan ilk çıktığım o sahneyi hiç unutmayacağım. Kardeşimin cansız bedenini gördüğüm ilk şokun üzerine dışarı çıkıp ağlayamadığım için boğuluyordum sanki… İçimdeki güç patlayamadığı için kendimi acı çeken bir hayvan gibi hissediyordum. Çok garip bir deneyimdi benim için. Oyunculuk yapmadan önce nerdeyse hiç ağlamayan, duygularını çok iyi saklayan biriydim. Ne zaman ki oynamanın, o duyguyu yaşamanın hazzına vardım, sanki bedenim ve duygularım rahatladı. Çok daha kırılgan ve duyarlı birine dönüştüm." yanıtını verdi. 

"Şimdi, duygularınızı rahatça yaşayabiliyor musunuz?" sorusuna ise "Ben bir his makinesiyim. Nasıl böyle birine dönüştüm bilmiyorum ama çok mutluyum bu durumdan. Mantığımın devrede olduğu yerleri kendim belirliyorum. Yaptığım hatalar da günahlar da hep hislerime kendimi bıraktığım için yaşanıyor. Onu ehlileştirmek istemiyorum çünkü beni hayata karşı tutkulu kılan da hissettiklerimi yaşama çabam." şeklinde cevapladı. 

Yorumlar (0)