Pınar Deniz Cannes'da!

MAGAZİN 16.05.2024, 17:54
Pınar Deniz Cannes'da!

Bu yıl 77.si düzenlenen Uluslararası Cannes Film Festivali çerçevesinde gerçekleştirilen etkinliğe, Magnum Türkiye’nin onur konuğu olarak Pınar Deniz katıldı.

Pınar Deniz bu yolculukta, Magnum Chill’in görsel dünyasını yansıtan, tasarımcı Eda Güngör’ün Museum Of Fine Clothing imzalı kıyafetiyle, La Croissette Plajı’nda bulunan Magnum Dipping Bar’da kendi Magnum’unu tasarladı. 

Bu gece gecesi, dünyaca ünlü birçok yıldızın katılacağı Magnum partisinde bol ödüllü, aynı zamanda Grammy adayı olan Avustralyalı şarkıcı, söz yazarı ve aktör Troye Sivan’ın “Honey” parçasının, özel remiks versiyonları canlı performansla ilk kez sunulacak. Lansmanı yıldızlarla dolu gecede kutlayacak olan Troye, partinin ev sahipliğini yapacak. Partiye katılan herkes, hissettikleri moda göre yeni remikslerden önce hangisini dinlemek istediklerine kendileri karar verecekler. Haz peşinde koşan herkes Magnum’un bu özel etkinliğine Magnum YouTube kanalından yapılacak canlı yayınla katılabilecek. Honey parçasının Magnum Chill ve Magnum Euphoria’dan ilhamla hazırlanan özel remiksleri ise aynı gün Spotify üzerinden yayınlanacak.

Yorumlar (0)