Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım aşk mı yaşıyor?

MAGAZİN 11.07.2022, 08:53 12.07.2022, 09:41
Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım aşk mı yaşıyor?

Ünlü oyuncu Kaan Yıldırım son günlerde özel hayatıyla magazin gündeminden düşmüyor. Yıldırım'ın şimdilerde Yargı dizisinde canlandırdığı Ceylin karakterine can veren Pınar Deniz ile yeni bir aşka yelken açtığı öne sürüldü. İkilinin paylaşımlarının aynı olmaı dikkat çekti. 

Yıldırım, aynı dizide tanıştıkları oyuncu Ezgi Eyüpoğlu ile olan 3 yıllık evliliğini noktalamıştı. Ünlü isim ardından ünlü popçu Hadise ile uzun süreli aşk yaşamıştı. Ancak ikilinin evlilik yolundaki ilişkisi hüsranla bitmişti.

Hadise ile bir dargın bir barışık ilişkisini sonlandıran Kaan Yıldırım'ın adı kendisi gibi oyuncu olan Hande Erçel ile anılmıştı. Hatta iklininin birlikte gittiği tatilde çekilen bir fotoğrafı yayılmıştı. Yıldırım'ın Erçel ile yaşadığı aşkı da kısa sürdü.

Kaan Yıldırım ile Hande Erçel'in ayrılma sebebi de ortaya çıkmıştı. Hande Erçel, Yıldırım ile aşkını dedikodulara göre ihanet yüzünden noktalamıştı. Yıldırım'ın adının Tuğçe Açıkgöz ile aşk dedikodularına karışmasının olduğu iddia edilmişti. Son günlerin yükselen yıldızı olan Pınar Deniz, son olarak oyuncu Yiğit Kirazcı ile aşk yaşamıştı.

Yorumlar (0)