Projelerinin arasında stand-up var

MAGAZİN 08.01.2021, 09:15 09.01.2021, 09:22
Projelerinin arasında stand-up  var

Son dönemin başarılı ve sempatik oyuncularından Anıl İlter, Re Touch Mag dergisine özel açıklamalarda bulundu. Affedici bir yapısı olduğundan bahseden, Sen Çal Kapımı dizisinde Engin karakterine hayat veren İlter, kızgınlıklarının uzun sürmediğinin altını çizerek "Kolay sinirlensem de çok kolay affederim. İkinci şanslar her zaman benim hayatımda var. Yeter ki karşımdakinin iyi niyetinden emin olayım" diyor.

Ünlü oyuncu, kadınlarda en çok etkilendiği ve görmek istediği şeylerden de bahsetti: "Eğlenceli ve mümkün olduğunca gülen kadın en güzeli… Bir kadın beni etkilemeye çalıştığı zaman bunu hissedebiliyorum. Ondan sonra eğer etkilenmek istiyorsam karşı tarafın işi kolaylaşıyor ya da ben kolaylaştırıyorum bilemiyorum… Ama etkilenmek istemiyorsam direkt muhabbete kardeşim diyerek devam ediyorum…"

Anıl İlter, rol arkadaşı Sarp Bozkurt ile olan dostluğuyla da dikkat çekiyor. İlter, Sarp ile yapmayı planladıkları bir stand-up gösterisi olduğunu anlattı: "Son zamanlarda Sarp Bozkurt ile hep bu konu üzerine çalışıyoruz. Yakın zamanda bu anlamda harekete geçeceğimizi düşünüyorum. Çünkü Sarp’ın enerjisi ve benimki bir araya gelince eminim herkesin çok keyif alacağı bir şov ortaya çıkacak. Bütün bu tatsız süreçler geride kaldığında yani salonlarımıza kavuştuğumuzda da Sarp ile uzun bir turne yapmak gibi bir hayalimiz var."

Yorumlar (0)