"Ratched karakterini oynamak isterdim"

MAGAZİN 07.12.2020, 09:22 08.12.2020, 09:24
"Ratched karakterini oynamak isterdim"

Güneş’in Kızları dizisi ile ekranlara asıl çıkışını yapan şimdilerde ise FOX'ta  yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinde başrolü canlandıran Hande Erçel Mag dergisinin sorularını yanıtladı. Güzelliğiyle olduğu kadar mütevazılığıyla da herkesi kendine hayran bırakan başarılı oyuncu kariyeriyle ilgili planları, hayalleri ve kendisine dair merak edilenleri paylaştı. 

Kendisinin üç kelimeyle; hayvansever, doğa aşığı ve tutkulu olarak tanımlayan Erçel, "Bu zamana kadar canlandırdığınız karakterler içerisinde kendinizi en yakın hissettiğiniz hangisi oldu?" sorusuna "Her bir karakterin yeri bende ayrı. Ama şu ara kendimi Eda’ya daha yakın hissediyorum." yanıtını verdi.

Bir senaryoda kendisini en çok etkileyen şeyin karakterin hikâyesi ve yolculuğu olduğunu söyleyen oyuncu, "Gözümü kapattığımda senaryoda kendimi görebiliyor muyum? Gözümü açtığımda bu işin içinde olmalıyım diyorsam benim için yeterli." dedi. 

"En son izlediklerimden Sarah Paulson’un canlandırdığı Ratched karakterini oynamak isterdim." diyen oyuncu "Süper kahraman olsanız hangisi olurdunuz ya da nasıl bir süper kahraman olurdunuz?" sorusunu ise "İnsanların dilek haklarını iyiliğe ve güzelliğe kullanmaları için bir süper gücüm olsun isterdim." cevabını verdi. 

Yorumlar (0)