Rıza Kocaoğlu ile Selin Işık evleniyor mu?

MAGAZİN 01.08.2022, 08:45 02.08.2022, 10:54
Rıza Kocaoğlu ile Selin Işık evleniyor mu?

Rıza Kocaoğlu ile sevgilisi Selin Işık, önceki akşam Cihangir'de bir mekanda eğlendi. Mekandan tek ayrılan Selin Işık, sevgilisi Kocaoğlu'nun evine giderken yolda poz verdi ve “Selin Hanım her şey yolunda mı?” sorusunu, “Evet her şey çok güzel ve mutluyum. Rıza arkadaşları ile sohbet ediyor, ben eve gidiyorum” diyerek yanıtladı.

İlerleyen saatlerde arkadaşı ile mekandan ayrılan Kocaoğlu'na, “Rıza bey 'Zeytin Ağacı' adlı dizi geçtiğimiz gün yayınlanmasına rağmen güzel tepkiler aldı, çok beğenilmiş. Siz neler söylemek istersiniz. Murat Boz ve Tuba Büyüküstün ile aynı dizide rol aldınız?” sorusu yöneltildi. Ünlü oyuncu, bu soru karşısında şu cevabı verdi...

"Şifa olsun, çünkü biraz şifalı bir iş. Tabii ki ben pozitif bilime inanıyorum, kime ne iyi geliyorsa onu anlatan bir dizi oldu. Arkadaşlarım çok güzel bir iş çıkarttı, umarım ben de onlara eşlik edebilmişimdir. Murat'la kardeş olduk biz. Çok seviyorum kendisini. Tuba da öyle, bir takım olduk ve hala kopamıyoruz, fark ediyorsunuzdur siz de. Çok samimi söylüyorum, vallahi çok güzel bir arkadaşlık gurubu oluştu; kopamıyoruz. İnsanlar arıyor, dizi Dünyanın her bir yanında izleniyormuş. Bunları duyunca mutlu oluyorum."

Rıza Kocaoğlu, muhabirlerin; “Rıza Bey, geçtiğimiz Kurban Bayramında 'Selin Işık'ı annemle tanıştıracağım' demiştiniz. Tanıştı mı?” sorusuna, “Annemle tanıştırdım Selin'i. O da çok sevdi” dedi. Kocaoğlu, “O zaman evlilik yakın mı?” sorusuna ise, “Olacak inşallah” diyerek arkadaşı ile yoluna devam etti.

Yorumlar (0)