Şahan Gökbakar: "Beyin nakli olsa hormonal dengesi yerinde bir beyin isterim"

MAGAZİN 01.02.2023, 16:26
Şahan Gökbakar: "Beyin nakli olsa hormonal dengesi yerinde bir beyin isterim"

ALS Derneği’nin sosyal sorumluluk proje kapsamında hazırladığı ALS ve Farkındalık sohbetleri başladı. Oyuncu İlkin Tüfekçi’nin gerçekleştirdiği ALS ve Farkındalık Sohbetleri serisinin ilk konuğu Şahan Gökbakar oldu.

İlkin Tüfekçi, Gökbakar'a ALS hastalarından gelen "Recep İvedik’in bir gün uyandığında tamamen hareketsiz durumda olduğunu farz edelim ilk sözleri ne olurdu?" sorusunu sordu. 

Ünlü isim "Çok çok zor bir soru yani ne olurdu bilmiyorum ki çok zor bir şey. Yani hayal edemeyeceğim bir şey öyle bir sinema karakteri çünkü hani onun hayatında böyle bir gelişme biz yazdığımız sürece olacağı için büyük ihtimalle öyle bir şey olmazdı ama bilemiyorum. Çok zor bir soru." yanıtını verdi. 

"Recep İvedik’in Stephen Hawking ile tanışma fırsatı olsa ne sorardınız?"a ise Gökbakar "Vallahi, şimdi aslında bu sorularda şöyle oluyor: Recep İvedik komik ve eğlenceli bir karakter ve bu konu çok komik ve eğlenceli bir konu değil. O yüzden Recep bence bu konunun içine pek dahil olamaz." dedi. 

Ünlü isim "Diyelim ki, beyin nakli gerçekleşiyor.  Sıfır beyin mi yoksa kullanılmış bir beyin mi tercih edersin? Yaşı kaç olmalı, cinsiyeti ne olmalı?" sorusunu "Şöyle 35-40 yaş arası bir beyin tercih ederim. Hatta yani 30-40 civarı bir beyin tercih ederim. Çünkü belli bir şeyleri de en azından görmüş, yaşamış olursa tekrar uğraşmayız yeni baştan her şeyi set etmeye. Cinsiyet olarak memnunum, yani erkek beyni olabilir. Hormonal dengesi yerinde bir beyin olursa, serotonin falan sağlam bir beyin olursa, mutlu ederse beni ve vücudumu güzel olur." şeklinde cevapladı. 

Yorumlar (0)