Şahin Irmak: "Çocukla uğraşamam"

MAGAZİN 20.11.2021, 15:22 22.11.2021, 10:07
Şahin Irmak: "Çocukla uğraşamam"

En son Aşk yolunda filmi vizyona giren Şahin Irmak Hürriyet'in sorularını yanıtladı. Eşi Asena Tuğal ile hakkalrında çıkan ayrılık iddialarıyla ilgili konuşan oyuncu "Akmerkez’de köpekleri görmüşler, “Çocuk yok, köpek var, o zaman bunlar ayrılıyor” mantığıyla ayrılık haberi yapmışlar. Biz her şeyi göz önünde yaşayan, sosyal medyada paylaşan, ilişkisini insanların gözüne sokan insanlar olmadık. Benim de bir özel hayatım var, onun da. Bazen bağımsız gezebiliyoruz. 2-3 ay ayrı kalabiliyoruz. Bu, ilişkide sorun olduğu anlamına gelmiyor. Hep el ele gezenleri görmüyor musunuz, 3 ay sonra ayrılıyorlar. Hani el ele geziyordunuz, ne oldu?" yanıtı verdi. 

"Çocuk sahibi olma planlarınız var mı?" sorusuna Irmak'ın yanıtı "Hiç düşünmüyorum. Çocukla uğraşamam. Çocuk çok ciddi bir konu. “Heveslendim, benim de çocuğum olsun, annemler de istiyor, hadi yapalım...” Benim için çocuk öyle bir şey değil. Çok büyük bir sorumluluk ve ben o sorumluluğu alabilecek gibi hissetmiyorum.
Asena da o kadar istemiyor. Arkadaşlarımızın çocuklarını seviyoruz. Herkesin çocuğu olmak zorunda değil. Bence herkes ürememeli." dedi. 

Yorumlar (0)