Seda Sayan'dan evlilik sözleşmesi açıklaması

MAGAZİN 15.03.2022, 11:33 16.03.2022, 09:56
Seda Sayan'dan evlilik sözleşmesi açıklaması

Ünlü sanatçı Seda Sayan, son günlerde özel hayatıyla sık sık magazin gündemine geliyor. Birlikte çalıştığı müzisyen Çağlar Ökten ile evlilik kararı alan şarkıcı, tv8'de yayınlanan '2. Sayfa' programına telefonla bağlandı.

Düğün tarihini açıklayan Seda Sayan, 'evlilik sözleşmesi' itirafıyla da dikkat çekti. Yedinci kez nikah masasına oturmaya hazırlanan Sayan, "Siz sinyali kaçırdınız. Bana ‘aşk defterini kapadınız mı?’ diye sordular. Ben de ‘Kim, neden? 2022’den büyük sürpriz bekliyorum’ dedim. Evlilik için Çağlar beni ikna etmedi, ben onu ikna ettim. Aramızda güzel bir enerji var. İkimizin de istediği buydu. Birbirimize çok güvendik, güven benim için çok önemli. Hiç beklemediğim bir anda, yani Sevgililer Günü'nde evlilik teklifi aldım. Çağlar'ın hamlesi beni hep şaşırttı hem de çok duygulandırdı. O yüzden 'Sonsuza dek evet' dedim. 14 Şubat'ta onu izlemeye gitmiştim. Gece bitince herkes gitti. Gecenin ilerleyen vaktinde Çağlar diz çöküp evlilik teklifi etti. O an ne dediğini hatırlamıyorum..." dedi.

Daha önce "Sevgilinizin GBT’sine bakın" diye kadınları uyaran sanatçı, "Temmuz'da düşünüyorduk ama öne aldık. Mayıs ayında nikah masasındayız. Tam tarihini şimdi vermeyeyim. Çağlar'ın araştırılmaya ihtiyacı yok. Çok temiz, düzgün biri. Kendimi çok şanslı hissediyorum. Yurt dışında evleneceğiz, konsoloslukta" ifadelerini kullandı.

Altı kez evlenip boşanan Seda Sayan, "Bugüne kadar evlilik sözleşmesi yaptım ama Çağlar'la yapmama hiç gerek yok. Doğru zamana ve kadere çok inanan biriyim. Çağlar kendi bütçesinin üstüne çıkarak bana pırlanta yüzük almış, kıyamam ona. Telli duvaklı gelinlik giymem. Sakin bir elbise giyer erimin peşinden giderim" şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)