Sedat'ın yerinde olsa kimi seçerdi?

MAGAZİN 28.08.2021, 09:06 30.08.2021, 09:41
Sedat'ın yerinde olsa kimi seçerdi?

Şu sıralar Camdaki Kız dizisinin çekimlerine devam eden Feyyaz Şerifoğlu Hürriyet'e verdiği röpoartajda samimi açıklamalarda bulundu.

Yeni sezonda olacak Sedat'la ilgili konulan oyuncu  "Nalan'la (Burcu Biricik) evlendiği için babasıyla arasını düzeltiyor. Daha rahatlamış, başka yönlerini gördüğümüz bir Sedat olacak. Tabii bir yanda da Cana (Hande Ataizi) var. Onu silip atabilecek mi göreceğiz." dedi. 

"Sedat karanlık zevkleri olan bir adam. Senin öyle fantezilerin var mıdır?" sorusuna ise "Herkesin vardır. Orası bir kapalı kutu. Çok da görünüşe aldanmamak lazım (gülüyor). Niyetler temiz ama mahremiyet kısmında herkes kendince özgür olabilmeli." yanıtını verdi. 

"Olgun kadınları beğenirim. Kendimden yaşça büyük de olsa, küçük de olsa benimle aynı kafadaysa birliktelik olabilir. Önemli olan kafalarımızın uyuşması, yaşın bir önemi yok." diyen Şerifoğlu ilişkilerde sadakatten yana olduğunu ve hiç aldatmadığını belirtti. 

"Sedat, Cana'daki tutku ve Nalan'daki masumiyet arasında kalıyor. Sen hangisini seçersin?" sorusuna ise şöyle yanıt verdi "Sedat, babasıyla alakalı sıkıntıları olan, psikolojik şiddete maruz kalan bir karakter. Cana onun yaşadığı özgüven eksikliğine merhem olmuş. Ama diğer tarafta tertemiz, çok güzel biri var. Ona karşı da iyi niyet besliyor ama geçmişinden kurtulamıyor. Aslında kötü değil. O yüzden Sedat'a kızmayalım arkadaşlar. Ben masumiyet ve tutkunun bir arada olduğu bir seçeneği yeğlerim."

Yorumlar (0)