"Seksi ve güzel olmak umurumda değil"

MAGAZİN 26.10.2020, 12:47 27.10.2020, 09:13
"Seksi ve güzel olmak umurumda değil"

Şimdilerde TRT 1’in iddialı dizisi "Masumlar Apartmanı"nda İnci karakteriyle dikkat çeken Farah Zeynep Abdullah Posta'ya verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulundu. 

Masumlar Apartmanı’na dair konuşan oyuncu "İnci olmayı sevdiniz mi?" sorusuna, "Ne senaryoyu ne karakteri sevmeden herhangi bir projenin içinde hiç bulunmadım. İnşallah da bulunmam. İnci’yi ilginç buluyorum, sıradanlığın içindeki derinliği sorgulatıyor. Aslında etrafta hep rastladığımız, benim de hayatımda olan, etrafındakileri mutlu ederek mutlu olacağını düşünen biri. Tıkandığı noktada da baskıdan ötürü çok ciddi kararları bir körlükle alabiliyor. İlerisini ben de çok merak ediyorum İnci için." yanıtını verdi. 

Kendisinin bir takıntısı olup olmadığı yönündeki soruya "Hiçbir zaman görsellikle veya titizlikle ilgili takıntılarım olmadı. Bilmiyorum buna takıntı denir mi ama benim düzenle ilgili bir hassasiyetim var. Bana ait olan zamanı belirlemem çok önemli hayatımda. Günlük planım belli değilse o zaman moralim alt üst oluyor. Sanki beynim uyuşuyor. Kendi özel alan çizgimde spontane yaşamama rağmen konu çalışmaya gelince herhalde bilinçaltım kendini hazır hissetme derdine düşüyor. Dolayısıyla net zamanlamalara ihtiyacım oluyor." dedi.

“Hem seksi hem de masum görünmeyi başaran nadir biri” deniyor sizin için söylemine karşılık ise; "Vallahi iyi bi kızım... Gerçek, samimi ve doğal biriyim. Doğallığı sadece olumlu anlamda kullanmıyorum, bazen zor da oluyor, dümdüz olduğum için bazı şeyleri dümdüz söylüyorum, konuşuyorum, soruyorum. Masum, seksi ve güzel olmak umurumda değil, iyi insan olma gayesindeyim. Gerisi geçici ve boş." cevabını verdi. 

Yorumlar (0)