Selin Şekerci'nin tiyatro mutluluğu

MAGAZİN 03.05.2023, 09:44 03.05.2023, 14:32
Selin Şekerci'nin tiyatro mutluluğu

Kanal D'de çarşamba akşamları yayınlanan 'Kraliçe' dizisinde 'Zeynep' rolüne hayat veren Selin Şekerci, önceki gün bir arkadaşıyla görüntülendi. Oyuncu, ''Ağzımda köfte ile karşınızdayım'' diyerek basın mensuplarına takıldı. 

Kraliçe dizisindeki karakteriyle ilgili "Zeynep de benim gibi dimdik" açıklaması hatırlatılan Şekerci, ''Ben zaten hep öyle rolleri oynuyorum. Öbürlerinde sıkılıyorum, oynayamıyorum. Çocukluktan beri biliyorsunuz, dik değil miyim ben? Hiçbir konuya eyvallahım yok'' şeklinde konuştu.

Milliyet'in haberine göre Şekerci, rol aldığı tiyatro oyunuyla alakalı da şunları söyledi: "Her zaman kapalı gişe, hep dolu. Sahnede olmak çok güzel. Keşke daha önce yapsaymışım, bu kadar beklemeseymişim."

Dizi ile tiyatro sahnesini kıyaslayan Şekerci, ''Çok güzel bir şey. Burnunun ucunda seyircinin gözünün içine bakarak oynuyorsunuz. Beni olumlu anlamda çok etkiliyor. Alkışlıyorlar falan. O an ne hissettiriyorsanız tepkisini alıyorsunuz. Muhteşem bir şey. Hep yapacağım bundan sonra inşallah'' dedi.
 

Yorumlar (0)