Selin Yeninci: “Futbolcu Michael Owen’ın hastasıydım”

MAGAZİN 26.11.2022, 09:14 26.11.2022, 14:49
Selin Yeninci: “Futbolcu Michael Owen’ın hastasıydım”

Dayı Şov, genişleyen stüdyosu, yepyeni konukları, birbirinden yaratıcı skeçleri ve yine bolca kahkaha ile geri döndü. Renkli sohbete eğlenceli oyunlar ve bolca müzik eşlik etti.  Programın konuklarından Selin Yeninci, ergenliğinde duvarında kimin posteri olduğu sorusuna, “Futbolcu Michael Owen’ın hastasıydım” yanıtını vererek herkesi şaşırttı. Yeninci, işini iyi yapanları seksi bulduğunu belirtti.

“Ayak İşleri seti harikaydı”

GAİN’in sevilen komedi aksiyon dizisi Ayak İşleri’nin yakında yayına girecek olan 3. sezonunda rol alan Selin Yeninci setin harika geçtiğini ifade etti. Yeninci, dizinin yönetmeni Caner Özyurtlu’yla çalıştığı için çok mutlu olduğunu anlatırken, “Loş Sohbet’in çok büyük hayranıydım. İlk baştan beri izliyordum. Caner’le de tanışmak istiyordum. Bu vesileyle tanışık. İnanılmaz mutlu oldum” dedi. 

Cannes’da 8,5 dakika alkışlandılar

Dünya prömiyerini Cannes Film Festivali’nde yapan ve 9 Aralık’ta vizyona girmeye hazırlanan Emin Alper imzalı “Kurak Günler”de oynayan Selin Yeninci, filmin 9 Aralık’ta vizyona gireceği bilgisini verdi. Dayı’nın filmin festivalde 8,5 dakika alkışlandığını hatırlatması üzerine Yeninci, “Alkışlanmak çok güzel bir şey. Ama 2-3 dakikadan sonra seyirciyi alkışlamaya başlıyorsun, sonra bitsin diye alkışlıyorsun. Sonra en başa dönen, tuhaf bir duruma dönüşüyor. Ama günün sonunda tatlıydı” sözleriyle yaşadıklarını anlattı.  

“Kristen Stewart’ı kaçırdım, Alicia Vikander ile fotoğraf çektirdim”

Cannes’da aynı alanda olmalarına rağmen Kristen Stewart’ı kaçırdığını ancak çok beğendiği Alicia Vikander ile kırmızı halıda denk geldiklerini anlatan Yeninci, “Bir metre vardı aramızda. Gittim, sohbet ettik, fotoğraf çektirdim. Öyle tatlı bir şey oldu” dedi. 

Yorumlar (0)