Serenay Sarıkaya ile Umut Evirgen aşkı bitti!

MAGAZİN 19.01.2022, 09:26 20.01.2022, 09:06
Serenay Sarıkaya ile Umut Evirgen aşkı bitti!

Yakın zamanda birlikteliklerini açıklayan oyuncu Serenay Sarıkaya ve işletmeci Umut Evirgen'den kötü haber geldi. Ünlü çiftin, aşıklar şehri Paris dönüşü birlikteliklerini sonlandırdığı iddia edildi.

Sarıkaya, eylül ayında basın mensuplarının "Hayırlı olsun diyelim mi?" sorusu üzerine, hakkında çıkan aşk dedikodularını kesin bir dille yalanlamıştı. Oyuncu, "Yok arkadaşlar, sizin de dediğiniz gibi; bunlar iddia. Böyle şeylerle uğraşmaktan, bu haberlerden sıkıldım" ifadelerini kullanmıştı.

Bu sözlerden iki ay sonra Umut Evirgen,güzel oyuncu ile birlikte olduğunu itiraf etmişti. Görüntü alınmamasını rica eden Evirgen, muhabirin "O zaman aşkı kabul ediyor musunuz?" sorusuna ise "Evet, Serenay Sarıkaya ile aşk yaşıyoruz" şeklinde flaş bir cevap vermişti.

Yaklaşık altı aydır birlikte olan Sarıkaya ile Evirgen, 2022 yılını da Fransa'nın başkenti Paris'te karşılamıştı. Eyfel Kulesi'ni gören lüks bir otelde konaklayan ikili, birkaç gün sonra İstanbul'a dönmüştü.

Hürriyet'in haberine göre magazin gündeminden düşmeyen Serenay Sarıkaya ile Umut Evirgen, tatil dönüşü ilişkilerine devam etmeme kararı aldı. 32 yaşındaki işletmecinin ailesiyle tanışan güzel oyuncunun nikah masasına oturacağı konuşulurken, ünlü çiftin ayrılmaları arkadaş çevresini de şaşırttı.

Yorumlar (0)