Serenay Sarıkaya "Şahmaran"ı anlatttı!

MAGAZİN 29.12.2021, 09:02 30.12.2021, 09:42
Serenay Sarıkaya "Şahmaran"ı anlatttı!

Başrolunü Burak Deniz ile paylaştığı Şahmeran’ın Adana’daki çekimlermini tamamlayarak İstanbul’a dönen Serenay Sarıkaya, önceki gün Nişantaşı’ndan bir klinik çıkışı görüntülendi.

Hayli keyifli olduğu görülen Sarıkaya, ayaküstü soruları yanıtladı. ‘Sizi çok özledim’ diye lafa başlayan oyuncuya çekimlerini tamamlandığı ‘Şahmeran’ dizisi sorulunca, “Çok eylendik, şehir dışında olmakta çok iyi geldi. Oraları da çok sevdik, inşallah güzel bir şey çıkar” diye konuştu. Çıkması bir hayli zaman alacak diyen Sarıkaya,”Açıkçacı bu kadar erken bir şey söyleyebilir miyim bilmiyorum. Çok orijinal bir iş, sizleri bekliyor diyebilirim” dedi. ‘İçime sindi’ diyen Sarıkaya,”Zaten o kadar özlemişim ki benim canıma minnet, her şey çok güzeldi” dedi. Çalışmaya devam edeceğini söyleyen Serenay Sarıkaya,”Şu an için öyle gözüküyor” dedi. Dinlenmeyeceğim diyen oyuncu,”Yeterince yattım, artık başladı. Çalışmak isterim. ‘Alice’ de başlıyor yakın zamanda, provaları da başlayacak. Koşturmaca başladı” dedi.

Adana dönüşü havalimanında giydiği terliklerle alakalı konuşan Sarıkaya,”Ben o terlikleri ilk giyişim değil ki, o terlikleri daha öncede giydim, her seferinde neden bu kadar şaşırıyor sunuz anlamıyorum ki? Terlikler sevdiğim terlikler” diye konuştu.
 

Yorumlar (0)