Sevda Erginci aşkını anlattı

MAGAZİN 05.04.2022, 18:40 06.04.2022, 14:17
Sevda Erginci aşkını anlattı

Karagül, Ver Elini Aşk, Yasak Elma, Sevgili Geçmiş ve Uyanış: Büyük Selçuklu ve son olarak Elkızı gibi dizilerde boy gösteren oyuncu Sevda Erginci, Re Touch Mag dergisine kapak oldu. Erginci, özel hayatıyla ve yaşama bakışıyla ilgili soruları da cevapladı.

"Oyuncu bir sevgilin var, Yılmaz Kunt'la aynı sektörde olmanız size nasıl artılar katıyor, zor mu, kolay mı?" sorusuna Erginci "Bence bir artısı da yok eksisi de. İkimiz için de meslek işte, evin içinde daha fazlası değil. Sadece bizi çok iyi tanırmış gibi davranan insanlarla mücadele etmek zor. Biri hakkında yorum yapmak için onu tanımaya gerek duymayan insanların yaşadığı bir yerdeyiz çünkü. Gerçi bazen komik olmuyor değil. Ama bazen sosyal medyada da televizyonda da gördüğünüz, sevdiğiniz sevmediğiniz şeylerin, kişilerin hiçbiri gerçek değil, lütfen dönüp çevrenizde filtresiz gördüğünüz şeylerle ilgilenin diye bağırmak istiyorum." yanıtını verdi. 

"Aşkınızı nasıl tanımlıyorsun, sence aşk nedir?"a cevabı ise "Zor yerden geldi bu soru. Aşkı tanımlamak zor iş. Benim için yuvada hissetmek gibi bir şey herhalde. Aşk benim hayatımın neşeli ve pozitif tarafı diyebilirim. Şöyle ki ben ne kadar endişeli ve gerginsem o tam tersine hep sakin ve ılımlı. Benim gibi her şeyi savaşa çeviren biri karşısında öyle kalabilmek çok büyük bir emek. Bundan daha değerli ne olabilir ki.." oldu. 

Yorumlar (0)