Şevket Çoruh "Arka Sokaklar" hakkında ne dedi?

MAGAZİN 09.12.2022, 17:12
Şevket Çoruh "Arka Sokaklar" hakkında ne dedi?

Şevket Çoruh, Arka Sokaklar dizisinde Mesut Güneri karakterini oynamış ve geçen sezonun final bölümünde diziden ayrılmıştı.

YouTube'de İnci Sözlük kanalının yayınına konuk olan Çoruh, diziyle ilgili sorulara  cevap verdi. Şevket Çoruh, "Mesut'u çok özledik ne olur geri dön. Sensiz olmuyor" yorumuna, "Ben Mesut ile konuştum. Biraz agresif birisi biliyorsunuz, çok laftan anlamıyor. Kesinlikle dönmem dedi. Vallahi ikna edemedim yani, keşke ikna olsa ama... Emekliye ayrılmak konusunda çok ısrar ediyor, çok yorulmuş." dedi.

Ayrılık kararını ilk kez bu kadar net açıklayan oyuncu;  "17 yıl sonra neden ayrıldın cümlesi birazcık şey geliyor bana... Birincisi çok yoruldum, ikincisi tiyatroyla beraber devam ettirmek de çok zordu. Ki Pandemi dönemi, 19 ay tiyatro öksüz kaldı. Kapalı kaldı ve orayı tekrar toparlamam gerekiyordu. Birçok sebebi var ama dediğim gibi ben de yoruldum. Aslında çok sevdiğim bir karakter olmasına rağmen... Asıl sebep de bu aslında." "Başka karakterler oynamak, başka işler yapmak muhakkak ama bir yandan da birazcık dinlenmek. Tiyatroya birazcık özen göstermek... 17 sene boyunca hiçbir kış filmim yok mesela. Yazları sinema filmi çeken, kışları dizide oynayan bir insan haline gelmiştim. Ama şimdi daha başka projelerin içerisinde olmak için başka bir fırsat oldu benim için." dedi.

 

Yorumlar (0)