Sıla ve İlker Kaleli'den yardım kampanyası

MAGAZİN 26.04.2023, 09:43 27.04.2023, 12:12
Sıla ve İlker Kaleli'den yardım kampanyası

Türkiye'yi yasa boğan depremlerin ilk gününden beri depremzedeler için yardım çağrısında bulunan Sıla Gençoğlu ile İlker Kaleli’nin başlattığı ‘Bir Elimden Sen Tut’ kampanyası hayata geçti. Depremzedeler için destek isteyen sanatçılar, “Belki birçok şey için geç kaldık. Artık geç kalmayalım” dedi.

Cüneyt Özdemir, geçtiğimiz aylarda yaptığı bir YouTube yayınında deprem bölgesinde olan Hüseyin ve Hasan kardeşler ile Eylül adlı başka bir depremzede çocuğun, üniversite sonuna kadar eğitim masraflarını karşılayacak gönüllü bulmak için çağrıda bulunmuştu.

"BİRİNCİ DAKİKADA BULDUK"

Özdemir, bu duyurusunun ardından oyuncu İlker Kaleli ile şarkıcı sevgilisi Sıla Gençoğlu’nun bir dakika gibi kısa bir sürede geri dönüş yaparak, çocukların eğitim masraflarını üstlendiklerini açıklamıştı: Birinci dakikada bulduk. İsimlerini vermemi istemiyorlar, aslına hepimizin yakından tanıdığı ve sevdiği bir çift. Birkaç arkadaşımız daha aradılar, bulduk dedim. Sağ olsunlar, üç yavrumuzu üniversite sonuna kadar okutacaklar. İkizler ve Eylül çok şaşıracaklar kendilerine destek olan bu çifti. Söyleyeyim mi adlarını? Anında şey yaptılar, Sıla Gençoğlu ile İlker Kaleli.

Sıla Gençoğlu ile İlker Kaleli’nin, üç depremzede çocuğun eğitim masraflarını üstlenmesinden proje doğdu. Berfu-Eser Yenenler’in de dahil olmasıyla güçlenen proje ‘Bir Elimden Sen Tut’ adıyla hayata geçti. Sanatçılar, kampanyanın tanıtım filmi için de kamera karşısına çıktı. www.birelimdensentut.com sayfasına giren yardımseverler, burada yer alan TEV veya TED’in bağış sayfasını seçerek, miniklerin eğitimine destek olabilecek.

Yorumlar (0)