Sinan Akçıl: "Burcu yalan söylüyor"

MAGAZİN 01.11.2022, 12:09 02.11.2022, 08:59
Sinan Akçıl: "Burcu yalan söylüyor"

Sinan Akçıl, son olarak Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu 'Survivor 2021' programı ile ünlenen Aleyna Kalaycıoğlu ile single çıkarmıştı. Ünlü şarkıcı, yarışma sonrası şarkıcılığa adım atan Aleyna hakkında, "Çok güzel sesi var, Aleyna Tilki'yi geçecek" açıklamasını yapmıştı. Kalaycıoğlu, bu sözler sonrası popçunun konserinde kısa süreli olarak sahne almıştı. İkili, son olarak Aleyna Kalaycıoğlu'nun doğum günü için Paris'e gitmişti.

Tüm bu yaşananlardan sonra Sarıyer'de görüntülenen Sinan Akçıl'ın eksi eşi Burcu Kıratlı, Akçıl ve Kalaycıoğlu hakkında şu ifadeleri kullanmıştı: "Paris'e gitmelerinin işle ilgili olduğunu düşünüyorum. Annesi ile daha önce şarkı istemeye de gelmişlerdi, 'Sinan abi' diyordu. Hevesli bir kız, bence güzel bir iş birliği yapacaklar."

Önceki gece, söz ve müziği Sinan Akçıl'a ait olan Talha Yıldırım'ın seslendireceği ‘Tektaş’ şarkısının klip çekimi gerçekleşti. Klip çekimi esnasında sorulara yanıt veren Sinan Akçıl, "Aleyna çok yetenekli. Her zaman da arkasındayım. Paris’te doğum günleri kutlanabilir. Bu gayet normal. Ben bu aşk haberlerinden rahatsız değilim. Güzel bir birlikteliğimiz var, doğrudur. Çok mutluyuz." dedi. 

Şarkıcı, Burcu Kıratlı'nın, "Aleyna annesiyle Sinan’dan şarkı istemeye gelmişti. Sinan’a, ‘Abi’ diyordu” cümleleri ile ilgili sorulara, "Bir kez geldi annesiyle zaten. Burcu yalan söylüyor. Abi falan demedi Aleyna bana" dedi.  

Yorumlar (0)