"Stand-up'a gider gibi sete gidiyorduk"

MAGAZİN 05.05.2022, 16:04 06.05.2022, 14:29
"Stand-up'a gider gibi sete gidiyorduk"

'Fatih Altaylı ile Bire Bir'in bu haftaki konukları Cem Yılmaz, Nilperi Şahinkaya ve Zafer Algöz oldu.  Diplomat olan babasının görevi nedeniyle Senegal'de doğan Nilperi Şahinkaya, "Avrupa'da birkaç ülkede yaşadım. 15 yaşında Türkiye'ye döndüm. Babam ise Cibuti'de şu an. Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden mezun oldum. Annem oyuncu olmam için hep arkamdaydı. Babam ise açıkçası çok istemedi, emin olamadı. Babam biraz daha garantici. 'Para var mı?' bu işte diyerek, ileride geçim sıkıntısı yaşamamı istemedi." ifadelerini kullandı.

Şahinkaya'nın bu sözleri üzerine Cem Yılmaz ise araya girerek, "Cibuti'nin kodunu bilen varsa arayayım babanı 'Bu işte para var' diyeyim." sözleriyle güldürdü.

'Erşan Kuneri' hakkında konuşan Şahinkaya, "Daha önce beraber çalışmıştık, tanıdığım bir ekip ama şu an şampiyonlar ligi bir kadro var. Çok heyecanlandım tabii. Set rüya gibiydi. Herkesin rüya gördüğü saatlerde çalıştık. Devamlı stand-up'a gider gibi sete gidiyorduk. Sadece Cem değil, herkes birbirinden komikti." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)