"Su ve Ateş filmi ilk aşkım"

MAGAZİN 23.12.2020, 13:47 24.12.2020, 10:55
"Su ve Ateş filmi ilk aşkım"

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen platformunda yer alacak dizi Olağan Şüpheliler'de başrolü Bennu Yıldırımlar ve Ceren Moray'la paylaşacak olan Yasemin Allen, Alem dergisinin kapağında yer aldı. 

Oynadığı projelerin hepsi çok farklı tarzlar olan Allen hiç unutamadığı proje olarak Özcan Deniz ile başrol oynadığı “Su ve Ateş” filmini gösterdi ve "ilk sinema filmim ve ilk aşkım diyebilirim. Orada oynadığım karakter Yağmur’u aklıma getirdiğim zaman içime bir huzur doğuyor." dedi. 

Sosyal medya ile ilgili de konuşan oyuncu; "Sırf pozitif enerjiyle beslenen bir insan değilim ama sosyal medyada sadece ilgi çekmek için yazılan negatif yorumları siliyorum. Linç kültürüne karşı olduğum için de çığ gibi büyümesini engelliyorum bazı fikirlerin.

Yüzüne söyleme fırsatı olmayacağını bildiği lafı sana anonim şekilde kusmuş birinin 'fikrine saygı' duymak zorunda olduğumu düşünmüyorum; orası bir sosyal medya profili, demokratik bir fikir paylaşım alanı değil nihayetinde. ‘Siz sanatçısınız eleştiriye açık olmak zorundasınız’ lafını da objektif eleştiri yapmaya çalışmıyorsanız kullanma hakkınız yok maalesef.” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)