Sürpriz aşkın altında ihanet mi yatıyor?

MAGAZİN 05.05.2021, 14:38 06.05.2021, 10:46
Sürpriz aşkın altında ihanet mi yatıyor?

Masumiyet dizisiyle dikkatleri üzerine çeken İlayda Alişan’ın adı kısa bir süre önce Kardeşlerim dizisinde rol alan Halit Özgür Sarı ile aşk yaşadığı iddia edilmişti.

Bu iddiadan sonra sosyal medyada ortaya atılan başka iddialar ise gündeme bomba gibi düştü. Halit Özgür Sarı'nın bir dönem Devrim Özkan'la aşk yaşadığı ve Özkan'ın o dönem en yakın arkadaşının İlayda Alişan olduğu konuşuluyor.

İlayda Alişan ve Halit Özgür Sarı'nın aşkının ortaya çıkmasından sonra Devrim Özkan'ın sosyal medyada yazdıkları ise ikiliye gönderme olarak yorumlandı.

Özkan'ın bir takipçisinin, "Aldatıldın mı hiç? Öğrendiğinde neler hissettin ve nasıl öğrendin?" sorusuna, "Evet aldatıldım. Hem de arkadaşımla... İki tarafta, 'Öyle bir şey yok tabii ki' dedi. Belli bir yaşa gelmiş insanlara şerefi de ben öğretemem bu saatten sonra... Tepkim tabii ki ayrılmak oldu çok sevmeme rağmen. Ama inanın çok sevdiyseniz bile zamanında artık aklına bile gelmiyor isimleri. Hayat devam ediyor. İyi ve şerefli insanlar umarım hâlâ vardır" yanıtını verdi.

Yorumlar (0)