Taçsız Prenses’in Masal'ı Elif Kurtaran: "Doğruları söylemeye çok önem veririm"

MAGAZİN 24.04.2023, 08:57 24.04.2023, 14:08
Taçsız Prenses’in Masal'ı Elif Kurtaran: "Doğruları söylemeye çok önem veririm"

Taçsız Prenses’in Masal karakterine hayat veren Elif Kurtaran; rolüne nasıl hazırlandığını, hobilerini ve 23 Nisan’a dair dileklerini MAG Nisan sayısında paylaştı.

"Genelde sıcakkanlı olduğumu söylerler" diyerek sözlerine başlayan Elif Kurtaran “Ben biraz utangaç olduğumu düşünüyorum ama utangaç olsam da doğruları söylemeye çok önem veririm; ayrıca biraz da inatçıyım sanırım. Yalnız başıma odama girip yüksek sesle ezberimi ve rolümü çalışıyorum. Bu noktada annem ve ablamın yanında birçok büyüğüm bana çok destek oluyor.”

Sektörde en çok İsmail Hacıoğlu ve Volkan Keskin ile çalışırken zevk aldığını ifade eden Elif Kurtaran 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili dileklerini ise şu şekilde sıraladı: “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, dünyadaki tüm çocukların bayramıdır. Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanıdır. Dünyadaki bütün çocukların eşit olduğu, güzel yaşamayı hak ettiği anlamına geliyor. Ben hep annemden onun çocukluğundaki 23 Nisan kutlamalarını dinledim. Annem küçükken bando takımındaymış ve 23 Nisan kocaman stadyumlarda kutlanırmış. Ben de 23 Nisan’ı stadyumda, kalabalıklar etrafında, bando takımlarıyla kutlamak isterim.”

Yorumlar (0)