Tansel Öngel: "Naci ben değildi"

MAGAZİN 06.10.2022, 16:28 07.10.2022, 10:45
Tansel Öngel: "Naci ben değildi"

Geçen mayıs ayında final yapan 'Masumlar Apartmanı'nın Naci'si Tansel Öngel, Gardırop dergisine hakkında bilinmeyenlerini anlattı. Ünlü oyuncu, "Hayat verdiğin karakterlerle benzer yönün var mı?" sorusuna dikkat çeken bir cevap verdi.

Yeni projesinde bir kalp damar cerrahını canlandıracak olan Tansel Öngel, "Bir doktoru oynamak müthiş bir duygu. Hazırlık döneminde birçok ameliyat seyretme şansım oldu, doktorlarla birlikte olma şansım oldu. Zaten uzun yıllar Trabzon’da ev arkadaşlarım hep doktorlardı. Doktorlarla ilgili gözlemden ziyade hayatlarına şahit olma şansım olmuştu. Büyük bir gurur doktorluk, çok büyülü bir iş o anlamda. Bir kalp damar cerrahını, bir doktoru bu dönemde canlandırıyor olmak, doktorlara karşı, birbirimize karşı bu kadar hoşgörüsüz birtakım haller içinde olduğumuz şu günlerde çok daha önemli. Çünkü doktorların da insan olduğunu doktorların da tıpkı bizim gibi üzüntüleri, sevinçleri, her şeyden önce insan olduklarını fark etmek çok önemli" dedi.

46 yaşındaki oyuncu,"Oynadığım karakterlerin hiçbiri ben değildi. Kendimizden farklı bir karakteri deneyimlemek oyunculuğun en heyecan verici taraflarından biri. Özellikle son oynadığım rolde, 'Naci' için çok soruldu bu soru, “Naci gibi siz de …. mısınız?” diye. Evet Naci kadınlar için ideal erkekti. Yıllarca tek bir kadını seven, romantik, şiir okuyan, çok yumuşak, sevgi biçiminden taviz vermeyen adamdı. Ama Naci ben değildi" yanıtını verdi

Yorumlar (0)