Tarkan, Zeki Müren'e hayat verecek mi?

MAGAZİN 19.11.2021, 16:17 20.11.2021, 12:31
Tarkan, Zeki Müren'e hayat verecek mi?

teve2’nin, hafta içi her gün canlı yayınla ekrana gelen programı “teve2 Magazin Masası”nın bugün yapımcı Mustafa Uslu telefon ile bağlanarak, Sanat Güneşi Zeki Müren’in hayatını film olacağının bilgisini verdi.

Tarkan’ın oynamasını çok istediklerini dile getiren Uslu, Tarkan ve menajeri ile görüştüklerini, Tarkan’ın Sanat Güneşi Zeki Müren’e bir film yapılmasından dolayı çok heyecanlı olduğunu, konu hakkında düşündüğünü ancak bir süre sonra projede olamayacağını üzülerek söylediğini dile getirdi.

Özlem Hanım’la ikinci buluşmalarında, eşi ve yanlarında oyuncu adayı bir beyefendi ile geldiklerinden bahseden Mustafa Uslu; Oyuncu adayından Beklenen Şarkı’yı söylemesini istediğini, adayın herkesi avucunun içine alıp etkilemesinden sonra ise; kendilerinde projeye başlamak için tekrardan enerji bulduklarından bahsetti.

Timuçin Güner’in; ‘Bildiğimiz bir isim mi bu yoksa ilk kez izleyeceğimiz bir isim mi?’ sorusuna Uslu: ‘Aslında bir sahne sanatçısı ama çok bildiğiniz bir isim değil, inşallah bu filmle birlikte bütün Türkiye onu tanıyacak.’ şeklinde cevap verdi.

İlk fragmanın Zeki Müren’in doğum günü olan 06 Aralık’da yayınlanacağını söyleyen Uslu aynı zamanda filmde, Zeki Müren’in hayatından önemli kesitlerin de olacağı bilgisini paylaştı.

Zeki Müren’in yaşamının son anlarına da değinen Uslu “Bodrum’da evinden çıkarken, köpeği Uğur ayaklarının altına yatmış ve gitme diye paçasından tutmuş. Bunun üzerine yardımcısı da onunla birlikte gitmek istemiş. Zeki Müren yardımcısına son olarak; ‘Işıklarımız hiç sönmesin hep yansın’ diyerek son kez evine bakmış  ve ayrılmış.” dedi.

Yorumlar (0)