"Tenimiz de birbirine çok iyi uyuyormuş"

MAGAZİN 19.03.2022, 14:10 21.03.2022, 09:26
"Tenimiz de birbirine çok iyi uyuyormuş"

Bir süredir ünlü şarkıcı İrem Derici ile yaşadığı aşk ile gündemde olan Cem Belevi, Hürriyet'ten Hakan Gence'ye verdiği röportajda özel hayatı ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Belevi, "Son konuştuğumuzda “Sehpayla bile flört ederim” demiştin. Ve şimdi İrem Derici ile birliktesin. Nereden nereye..." sözlerine karşılık "Cem sehpayla bile flört eder, doğru. Ama şu an o kadar renkli bir kadınla birlikteyim ki her şeyi dolu dolu onunla yaşıyorum zaten. Bu arada o röportajından sonra bir mobilya reklamının da yüzü oldum..." yanıtını verdi. 

Aşklarının nasıl başladığını anlatan ünlü isim "Dokuz senedir bu camiadayım. İrem’le birbirimizi zaten tanıyorduk. Konserlerde, havalimanında, etkinliklerde denk geliyorduk.
Sadece selamlaşırdık. Pandemide hepimiz değişik kültürler edindik, Clubhouse biriydi. Orada çok zaman geçirdim, İrem de öyle... Önce birbirimizin esprilerine ne kadar çok güldüğümüzü fark ettik. Sonra bu yaz Çeşme’de birlikte zaman geçirmeye başladık. Baktık ki kafalarımız uyuyor... Ama sadece kafalarımız değil, tenimiz de birbirine çok iyi uyuyormuş, anladık." ifadelerini kullandı. 

İrem Derici'ye olan aşkını "İrem’i yaşamak siyah-beyaz televizyonlardan renkli televizyona geçmek gibi." olarak tanımlayan Cem Belevi "Onunlayken çok eğleniyorum. Aynı işi yapmamız, aynı sohbet konularından hoşlanmamız, aynı kişileri tanımamız çok güzel. Hatta bazen kendimle ilişki yaşıyor gibi hissediyorum. Aslında insanlar İrem’in içedönük yanlarını pek bilmiyor, benim de dışadönük taraflarımı... Biz o yönlerimizle çok örtüşüyoruz. Dışarıdan sizin gördüğünüz İrem’le ben de çok eğleniyorum ama asıl sizin görmediğiniz küçük İrem’e aşığım." dedi. 

Yorumlar (0)