Teoman: "Her şeye üşenir oldum"

MAGAZİN 16.07.2022, 10:41
Teoman: "Her şeye üşenir oldum"

Rock müziğin başarılı isimlerinden Teoman, geçen gün objektiflere takıldı. Şarkıcı, "Yeniden oyunculuk düşünüyor musunuz?" sorusu karşısında ise, şu ifadeleri kullandı: "Çalışmaya üşeniyorum. Her şeye üşenir oldum. Herhalde yaşlılıkla ilgili... Bu dönemde sadece konser veriyorum, sadece o zevkli geliyor bana."

Bir markanın reklam yüzü olan ünlü isim, "Çok teklif geliyor ama kabul etmiyorum. O reklamı beğendiğim için kabul ettim. Reklam tekliflerine parasına göre bakmıyorum. Bana uyar mı diye bakıyorum" diye konuştu.

Firmadan 17 milyon TL aldığı iddialarına ise şarkıcı, "Keşke o kadar para kazansaydım. Açıkcası ben o kadar büyük bir isim değilim, o yüzden o parayı bana kimse vermez. Haklılar da..." dedi. Bayramda annesinin koronavirüse yakalandığını söyleyen şarkıcı, "Annemle uğraştım. Bugün yoğun bakımdan çıkıp, normal odaya geçti. O yüzden bugün sevinçliyim" ifadelerini kullandı.

Bir gazeteye açtığı davadan 280 bin TL kazanan Teoman, "Haberim yok ama çok sevindim. O kadar dertlerle uğraşıyorum ki, onlarla uğraşacak zamanım yok" şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)