The Walking Dead ekibi Kim Kardashian'ı tiye aldı

MAGAZİN 29.10.2020, 16:20
The Walking Dead ekibi Kim Kardashian'ı tiye aldı

40. doğum gününü ailesi ve arkadaşlarıyla özel bir adada kutladığını açıklayan ABD’li magazin yıldızı Kim Kardashian, Twitter’dan şaşaalı partiyi paylaşırken şu ifadeleri kullandı: "İki hafta boyunca herkesten çok sayıda sağlık taraması ve kendilerini tecrite almalarını istedikten sonra, yakın çevreme kısa bir an da olsa her şeyin normal olduğunu varsaydığımız özel bir ada gezisiyle sürpriz yaptım."

Kardashian, paylaşımlarının en sonuncusunda dans ettiklerini, bisiklet sürdüklerini ve daha birçok şey yaptıklarını belirterek “Birçok insan buna şu sıralar ulaşılamaz. Bu yüzden böyle zamanlarda hayatımın ne kadar ayrıcalıklı olduğunu alçakgönüllülükle hatırlıyorum” notunu düştü. 

Independent'ın aktırdığı habere göre Kardashian'a paylaşımları sebebiyle birçok tepki geldi ve popüler zombi dizisi The Walking Dead ekibi de sessiz kalmadı.

Dizi, Twitter’dan yaptığı paylaşımda Kim Kardashian’ın sözlerini olduğu gibi alıp oyuncu kadrosunun bulunduğu bir fotoğraf paylaştı. Esprili paylaşıma çok sayıda yorum ve beğeni yapıldı. 

Yorumlar (0)