"Tuncel Kurtiz gibi ölmek istiyorum"

MAGAZİN 06.10.2020, 16:21 07.10.2020, 11:27
"Tuncel Kurtiz gibi ölmek istiyorum"

Kanal D’de başlayacak yeni diziSadakatsiz’le ekrana dönen Caner Cindoruk Hürriyet'e verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulundu.

Dizide eşini aldatan bir adamı canlandıran oyuncu “Bu rolle, bu karakterdeki bir erkeği deşifre etmek istedim” diyor. Geçmişte kendisinin de arzularına yenik düştüğünü itiraf ediyor: “İnsan yaptığıyla yüzleştiğinde değmediğini anlıyor maalesef.”

Sadakat, insanın tek başına değil de sorumlu olduğu kişiyle beraber, hem duygu halinde olma hem de doğru düşünebilme ve yaşama becerisi olarak tanımlayan oyuncu, dizideki Volkan karakteriyle ilgili şunları söyledi; "İşinde yükselmeye çalışan bir insan, iyi de bir baba. 15 yıllık bir ilişkisi varken başkasına âşık oluyor. Fark etmeden yalan söylemeye, suçuna başkalarını alet etmeye başlıyor.

Karakterin biraz tepki çekeceğini düşünüyorum ama hayatın içinden ve gerçek! Birçoğumuz zaman zaman kendimize hak gördüğümüz, kendimizi istisna saydığımız durumlar içinde olabiliyoruz ama bunu görmezden geliyoruz. Erkek egemen sistemde yaşadığımız için bu rolle, bu karakterdeki bir erkeği deşifre etmek istedim."

Cindoruk, "Magazinde yer almayarak da başrol olunabileceğinin kanıtı gibisiniz" ifadesine karşılık ise "Kimsenin hayatını yargılayamam ama ben böyleyim. Bazen ismimizin etrafında dolanan simgesel şeylere kendimizi çok kaptırıyoruz ama yaşamı kaçırmamak, başkalaşmamak ve samimi olmak lazım.

İnsanların beni sevme sebebi de belki budur; samimiyet. Yıllar önce “Tuncel Kurtiz gibi yaşlanmak istiyorum” demiştim. Şimdi de Tuncel Kurtiz gibi ölmek istiyorum. Zaman karar versin iyi şeyler yapıp yapmadığıma." yanıtını verdi. 

Yorumlar (0)