"Twitter artık bir kıyım mecrası"

MAGAZİN 27.03.2021, 10:17 27.03.2021, 14:00
"Twitter artık bir kıyım mecrası"

Buket Aydın’ın Haber Global kanalında sunduğu Koltuk programına katılan Okan Bayülgen, birçok konu hakkındaki düşüncelerini paylaştı.

"Gençlerin izlenmek uğruna yapmadıkları maymunluk kalmadı" diyen Okan Bayülgen sözlerine şöyle devam etti: "Kesinlikle kimsenin şöhretini küçümsemiyorum. Şu konuyu hatırlatıyorum, şöhret bir meslek değil, bir mesleğiniz ile var oluyorsanız şöhret olursunuz. Çocukların izlenmek uğruna yapmadıkları maymunluklar kalmadı. Önümüzdeki günlerde maymunlukların bittiğinde ne yapacaklar? Fişek gibi bir gençlik gelmiyor."

Instagram gerizekalılar mabedi

Buket Aydın, sosyal medya hakkındaki görüşlerini sorduğunda Okan Bayülgen şu yanıtı verdi: "Değiller. Boğaziçi Üniversitesi olaylarında da bunu gördük. Bu hak aramayı nereden nasıl yapacaklarını bilmiyor. Orada bir LGBT’li gelir, diğer yandan başka birileri geliyor. Olayı aslından çıktı. Herkesin elinde bir telefon var herkes bir tweet atıyor. Twitter artık robot hesaplarla kontrol edilen kıyım mecrası. Instagram bazı konularla ilgili hiçbir alakası olmayan gerizekalılar mabedi. Facebook'taki herkes ölü olduğu için bazı şeylerin çaresi yok."

Yorumlar (0)