Ümit Erdim'in bebeğinin cinsiyeti belli oldu!

MAGAZİN 23.04.2022, 09:41 25.04.2022, 09:37
Ümit Erdim'in bebeğinin cinsiyeti belli oldu!

Ekranların sevilen oyuncusu Ümit Erdim, çocukluk hayallerinin peşinden gitmiş ve pilotaj eğitimi alarak pilot olmuştu. Bir süredir küçük uçaklarda pilotluk yapan Erdim, eğitimlerini tamamlayınca, hobi olarak uçak kullanmaya devam istiyor.

Ümit Erdim’in eşi Seda Erdim, şimdilerde ikinci bebeğine hamile. 2017 yılında dünyaevine giren ünlü çift, 2018’de kızları Ses’i kucaklarına almışlardı. Ses abla oluyor. Heyecanları günden güne büyüyen Ümit Erdim, eşi Seda Erdim ve kızı Ses ile Yeniköy Fiko’dan çıkarken görüntülendi. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden ve eşi 14 haftalık hamile olan oyuncu, “Ses’e kardeş geliyor çok mutluyuz” dedi.

“Cinsiyeti belli oldu mu?” sorusuna Erdim’in üç yaşındaki kızı cevap vererek “Kız olacak” diye bağırdı. Bu cevaba şaşıran Erdim “Evet Ses’in de dediği gibi kız çocuğumuz olacak yine, bunu da ilk kez söylemiş olduk” dedi.

Konuşmayı çok seven Ses, yeni doğacak kardeşinin ismini de söylemeyi ihmal etmedi. Minik Ses, “Kardeşimin ismi de Ela olacak” diyerek Erdim ve eşini şaşırttı. Bunun üzerine Ümit Erdim, “Kızımız her şeyi söyledi zaten, tecrübeliyiz bu konuda kız babası ve annesi olacağız. Dünya’yı kız babaları kurtaracak” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)