Ünlü isimler kız çocukları için kamera karşısına geçti

MAGAZİN 07.03.2023, 08:42 08.03.2023, 10:33
Ünlü isimler  kız çocukları için kamera karşısına geçti

Ünlü isimler, bir mobilya markasının Türk Eğitim Vakfı iş birliğiyle ‘Kelebek Etkisi’ adı altında başlatılan, 200 çocuğun eğitimine destek sağladığı kampanya için kamera karşısına geçti.

Nükhet Duru, Tolgahan Sayışman, Cem Belevi, Almeda Abazi Sayışman ve Şebnem Sungur, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde bir markanın depremzede kızlar için başlattığı kampanyaya destek verdi. Sanatçılar, deprem bölgesindeki kızların eğitimlerine ‘Kelebek Etkisi’ yaratmak için Türk Eğitim Vakfı iş birliğiyle 200 çocuğun eğitimine destek sağlayacak ‘Kızlarımıza Kelebek Bursu’ projesi için kamera karşısına geçti. 

Takipçilerinden destek isteyen ünlü isimler, “Bu yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde yüreğimiz yanıyor. Şimdi tüm gücümüzle dayanışma içinde olmaya ve umut dolu adımlar atmaya devam etmeliyiz. Hayata dönüşü hızlandırmak için birbirimizle kenetlenecek ve yaralarımızı hep beraber saracağız” şeklinde konuştu. İsimler, “Siz de bu forma bağış yaparak, kızlarımızın eğitiminde kelebek etkisi yaratabilirsiniz” dediler. 

Yorumlar (0)