Volkan Severcan: "Cihan Ünal'dan yumruk yedim"

MAGAZİN 13.05.2022, 15:44 13.05.2022, 15:51
Volkan Severcan: "Cihan Ünal'dan yumruk yedim"

Son olarak Çocuklar Duymasın'da canlandırdığı Tuna karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Yalancı Romantik, Kuzenlerim, Çiçek Taksi, Günaydın İstanbul Kardeş gibi yapımlarda da rol alan Volkan Severcan, Armağan Çağlayan’ın sunduğu 'Dur Bi Dinle' adlı programına konuk oldu.

1989 yılında “Evita” müzikalinde yer alan Volkan Severcan, o yıllardaki anısını anlattı. "Size ilginç bir anımı anlatmak istiyorum diye" başlayan Severcan şöyle devam etti...  "Evita Müzikali sergilendi fakat bizim paramız ödenmedi. Önder Ağabey'e gittik, 'paramızı alamıyoruz' dedik. Önder Ağabey de 'çıkmayın dedi'. Dışarıda 5 bin kişi bizi izlemek için bekliyordu. Ekibe geldim söyledim, Önder Ağabey böyle söyledi diye. Sonra Önder Bali girdi içeriye, "Çocuklar çıkıyorsunuz" dedi. Biz o gece çaldık. Allah rahmet eylesin, benim ev arkadaşımdı Uzay Heparı. O sinirlenip "Önder Ağabey, gel benim eve senin için müzik yapayım" diyerek oradan çekip gitti. Oyun bitti, ben notaları topladım."

‘Evita’nın başındaki Cihan Ünal’ın odasına gidip ‘Orkestra olarak işi bıraktık’ diyerek notalarımı verdim. Cihan Ünal da bana bir çaktı, yere uçtum. Bana vurunca herkes birbirine girdi. Olay meydan muharebesine döndü."

"1989 yılından sonra sadece oyunculuk yapmaya başladım. Müzik aletlerimi evde bıraktım. Cihan Ünal’ı çok severim. O yumruk beni kendime getirdi.”

Yorumlar (0)