Wilma Elles 'dolandırıcılık' suçundan hakim karşısında!

MAGAZİN 17.06.2021, 17:41
Wilma Elles 'dolandırıcılık' suçundan hakim karşısında!

Oyuncu Wilma Elles, eski sevgilisi ve çocuklarının babası Arif Kerem Göğüş ile 'dolandırıcılık' suçlamasıyla 7'şer kez olmak üzere toplam 21 yıldan 70'şer yıla kadar hapi istemiyle yargılandığı davada, "Ne kendisiyle, ne de şirketiyle ticari ilişkim olmamıştır" dedi.

İstanbul 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya, sanık Wilma Elles ile şikayetçi Ülkü Çağlayan ve taraf avukatları katıldı. Sanık Arif Kerem Göğüş ise gelmedi. Göğüş'ün avukatı, takipsizlik kararının kaldırılmasına ilişkin kanun yararına bozma yoluna başvurduklarını belirterek, Adalet Bakanlığı'ndan dönüşünün beklenmesini talep etti. Mahkeme, talebi reddetti.

Duruşmada savunması alınan Wilma Elles, "Kerem Göğüş eski erkek arkadaşımdır. Hamile kaldığım için iyi gitmeyen ilişkimize devam ettik. Çocuklarım doğduğunda idare etmeye çalıştık ama olmadı. 2015 yılında çocukların doğmasından sonra Kerem Göğüş ile irtibatım kesildi. Sanıkla ortak çocuklarımızdan dolayı mecburi olarak görüşmüşlüğüm oldu. Ne kendisiyle, ne de şirketiyle ticari ilişkim olmamıştır" ifadelerini kullandı.

Mahkeme, sanık Arif Kerem Göğüş hakkında savunmasının alınması için yakalama kararı çıkarılmasına, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılmasına karar verdi. Duruşma ertelendi. Wilma Elles, adliye çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı.

Yorumlar (0)