"Wonder Woman olmayı isterdim"

MAGAZİN 22.10.2020, 16:40 23.10.2020, 11:42
"Wonder Woman olmayı isterdim"

Show TV'de yayınlanan Menajerimi Ara dizisinin genç ve başarılı oyuncusu Nazlı Senem Ünal, MAG okurları için kendisi ile ilgili merak edilenleri yanıtladı.

Diziyle ilgili konuşan Ünal, "Çekimler çok keyifli gidiyor. Menajerimi Ara, ilk dizi tecrübem. O yüzden benim için ayrı bir önemi var. İlk işimde böyle bir ekiple, bu kadar tecrübeli ve yeteneğine hayran olduğum insanlarla çalışma fırsatı bulduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum.

Yönetmenimiz Ali Bilgin, çok tatlı bir yönetmen. Çalışmalara başlamadan önce ilk dizi projem olduğu için epey heyecanlı ve stresliydim ama Ali Hoca, ikinci yönetmenimiz Elif Turgay ve yardımcı yönetmenimiz Mehmet Can Bindal sayesinde stres, endişe, korku gibi yıpratıcı duygular bir anda uçtu gitti. Jülide’ye gelirsek, çok seviyorum Jülide’yi. O benim ilk göz ağrım, nasıl sevmeyeyim. Ne hissettiğini, ne düşündüğünü, neyi neden yaptığını o kadar iyi anlıyorum ki. Başarılı bir oyuncu olmak isteyen, hırslı, tutkulu, içi içine sığmayan, istediği yolda emin adımlarla ilerleyen güçlü bir kadın Jülide. Ben onu çok sevdim, umarım seyirci de sever" dedi. 

"Kendinizi üç kelime ile anlatacak olsanız nasıl anlatırdınız?" sorusuna genç oyuncu "İkizler burcuyum ve burcumun da bana verdiği yetkiye dayanarak bu üç kelime için ilk önce “kararsızlık” diyebilirim. Onun dışında çok insancılım. Koşulsuz şartsız, ön yargısız severim insanları. Sonra hayal kırıklığı da yaşıyorum tabi orası ayrı ama sevmeye devam. Bunların dışında kendime karşı da bir o kadar acımasızımdır. Çok eleştiririm kendimi. Biraz fazla yükleniyorum kendime ama benim de savaşım kendimle." yanıtını verdi. 

Çocukluğumdan beri Marvel hayranı olduğunu söyleyen Ünal, "Yarattığı her karakteri çok severim. Bir süper kahramana can vermeyi çok isterdim. Bir filmde oynamak istediğim bir süper kahraman olsaydı cevabım kesinlikle Wonder Woman olurdu" dedi.

Yorumlar (0)