Yağmur Tanrısevsin'den samimi açıklamalar

MAGAZİN 29.04.2022, 15:42 30.04.2022, 15:07
Yağmur Tanrısevsin'den samimi açıklamalar

Yağmur Tanrısevsin, Elele dergisinin mayıs sayısının kapağında yer aldı. Ünlü oyuncu, hayattaki değerlerini şöyle anlattı: "Adaletsizlik ve haksızlık benim hiç tahammül edemediğim bir şey. Bana ya da başkalarına fark etmez. O zaman içimden bir güç çıkıyor; ortalığı kasıp kavurabileceğim. Beni iyi tanıyan herkes, en değer verdiğim şeyin bu olduğunu bilir."

Oyuncu mesleki motivasyonu hakkında “Heyecanlandığım bir karakter ve proje ile karşılaştığımda motivasyonum çok yükseliyor. O zaman başka bir motivasyon aracına ihtiyaç duymuyorum aslında” ifadelerini kullandı.

Tanrısevsin, “Hangi tür davranışlar o kişiden uzaklaşmanıza sebep olur?” sorusuna, "Kendini çok özel ve değerli görüp, başka insanları sahip olduklarından ya da olamadıklarından dolayı küçümseyenlerden koşarak uzaklaşabilirim" yanıtını verdi.

Ünlü oyuncu, aşkta asla olmaması gereken şeyleri ise şöyle sıraladı: "Bencillik ve haksızlık olmaması gerekenler. Paylaşım, paylaşabilmek ise olmazsa olmaz benim için. Bunun aşkı ve heyecanı devam ettirdiğini düşünüyorum."

Yorumlar (0)