Yalın’a sahnede doğum günü sürprizi!

MAGAZİN 31.03.2022, 15:05 31.03.2022, 16:39
Yalın’a sahnede doğum günü sürprizi!

Onlarca hit’i ve kendine özgü yorumuyla aşk şarkılarının en sevilen isimlerinden Yalın, biletleri aylar öncesinde tükenen “Unutulmaz Şarkılar” adını verdiği konser serisinin ikincisini dün akşam görkemli sahne şovu ve 27 kişilik dev bir orkestra ile Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde sevenleriyle birlikte gerçekleştirdi! 

2004 yılında çıkardığı “Ellerine Sağlık” albümünden günümüze kadar seslendirdiği kendine özgü aşk şarkıları, etkileyici sesi ve besteleri ile bugüne kadar muazzam bir dinleyici kitlesi yakalayan Yalın, görkemli sahne tasarımı ve Bigband orkestrasıyla hem kalbimizde iz bırakan “Unutulmaz Şarkılar”ı, hem de en sevilen şarkılarını seslendirdiği konser serisinin ikincisini dün gece hayranlarının yeniden yoğun ilgisi ile gerçekleştirdi. . 

Sürpriz Doğum Günü Heyecanı!

Dev orkestrasına eşlik eden vokalisti Elif Pıtırlı ile gerçekleştireceği “Küçük Bir Aşk Masalı” düeti öncesi sahneye sürprizden habersiz bir biçimde Elif Pıtırlı’yı davet eden Yalın, sahneye bir anda gelen doğum günü pastası ve orkestra arkadaşlarının çaldığı doğum günü melodileri eşliğindeki sürpriz kutlama sırasında şaşkınlık ve sevinç yaşadı. Yalın “Çok teşekkür ediyorum. Biraz fazla şımartıyorsunuz beni. Böyle şeyler yapmayın ben ağlarım. Bir önceki doğum günümü pandemi dolayısıyla evde yalnız ve arkadaşlarımla çevrimiçi bir araya gelerek kutlamıştım.  Benim için çok kıymetli bir an oldu. Bugün üflediğim beşinci pasta olabilir sanırım acısını çıkarmış olduk.” açıklamasını yaptı. Ardından patlayan konfetilerle birlikte tüm seyirciler şarkılara eşlik ederek konsere tam gaz devam ederken, hemen arkasından söylediği “Küçücüğüm” ve “Bir Bakmışsın” şarkılarıyla tüm seyirciler yerlerinden kalkarak coşkuyla dans etti.   

Yorumlar (0)