Yeni aşkının mimarı kim?

MAGAZİN 18.03.2021, 11:29 19.03.2021, 08:43
Yeni aşkının mimarı kim?

Son dönemin en çok konuşulan oyuncularından Hande Erçel kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da gündemden düşmüyor. Sen Çal Kapımı dizisinde başrolü paylaştığı Kerem Bürsin'le aşk dedikoduları sık sık magazin haberlerine konu olan Erçel'in aslında Murat Akdoğan isimli genç bir iş adamıyla aşk yaşamaya başladığı iddia edilmişti.

Bülent Cankurt Günaydın'daki köşesninde bugün Hande Erçel ile Murat Akdoğan aşkının mimarlarını yazdı."Hande Erçel-Murat Akdoğan aşkıyla ilgili detayları da benden öğrenin." diyen Cankurt, kşöesinde şu ifadelere yer verdi; "Önce kafa karışıklıklarını gidereyim. Güzel oyuncunun sevgilisi, 25 yıl emek verdiği Baymak'ı 2013 yılında Hollandalılara sattıktan sonra sağlık ve turizm sektörüne giren Murat Akdoğan değil, aynı adı taşıyan oğlu Murat Akdoğan.

Bir aydan biraz fazla süredir flört eden aşıkların çöpçatanları da, Murat Akdoğan'ın ablası Cansın Hacısoylu. İşin daha da ilginci, Cansın Hacısoylu'nun, Hande Erçel'in eski aşkı Murat Dalkılıç'ın da çok iyi dostu olması! Bu arada kızı Cansın Hacısoylu gibi oğlunun da mürüvvetini görmek istediğini bildiğim baba Murat Akdoğan'ın oğlunun bu ilişkisinden haberi yokmuş. Bakalım oyuncu gelin adayına onay verecek mi?"

Yorumlar (0)