Yeni 'Dudu'dan cevap geldi

MAGAZİN 04.12.2020, 14:48 05.12.2020, 10:30
Yeni 'Dudu'dan cevap geldi

Yeniden çekilecek olan Sihirli Annem'in Dudu'su Nergis Kumbasar, dizinin ilk versiyonunda yer alan ancak yeni versiyona çağrılmayan eski oyuncuların yaptığı sitem dolu açıklamalara cevap verdi.

Acun Ilıcalı'nın yeni kurduğu dijital platform Exxen'de yayınlanacak dizi için kendilerine teklif gelmediğini belirten Sihirli Annem'in eski oyuncuları İnci Türkay, Gizem Güven, Şahap Sayılgan, Jess Molho, Michele Cedolin, Zeynep Özkaya ve Jennifer Boyner Instagram hesaplarından ortak bir açıklama yayımlamış ve "Yeni seride bize yer verilmeyeceği ve başka bir kadro ile yayına gireceğini haftalar önce öğrenmiştik ve bu duruma saygı duyduk. Fakat bizlerle iletişime geçildiği, konuşulduğu ve fikirlerimizin alındığı gibi paylaşımlar yapılması tamamen gerçek dışıdır" ifadelerini kullanmışlardı. 

Kumbasar eski oyuncuların yaptığı açıklamayı hatırlatan basın mensuplarına, "Buna Sihirli Annem'in yeni versiyon dediler. Yani eski oyuncuların bir tepki gösterdiklerini sanmıyorum. Çünkü dünyada da bu tip dizilerde kadrolar yenileniyor. Belki haberleri olmadı. Bu işin fıtratında var. Yıllar geçince kadrolar yenilenebiliyor. O biraz abartılmıştır." dedi. 

 

Yorumlar (0)