Yiğit Özşener çapkınlığına kaç puan verdi?

MAGAZİN 26.03.2022, 10:18 28.03.2022, 09:53
Yiğit Özşener çapkınlığına kaç puan verdi?

Yıllardır yer aldığı sıra dışı projelerle isminden söz ettiren Yiğit Özşener, ‘Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet’e konuk oldu.

Yiğit Özşener tek kişilik oyunu ‘Aşınma’yı ‘Hakan Gece ile Sıkı Muhabbet’te “Hepimiz ömrümüz boyunca farklı nedenlerden dolayı aşınıyoruz. Doğa da aşınıyor, her yer aşınıyor. Ama bizim aşınmamız farklı oluyor. Oyun, insanın doğduğundan ölümüne kadar geçirdiği ömründen ve uyum sağlama çabasından yani aşınmasından bahsediyor” sözleriyle anlatıyor.

Deliliğin bilinçli bir eylem olduğunu, yıkıp dökerek gerçekleşmek zorunda olmadığını anlatan Özşener, “Bilinçli halde deliriyorum. Ve bazı konularda ısrarcı oluyorum. Keşif alanında acılar yaşıyorum. İnsan bilmediği, görmediği, tanımlayamadığı zaman daha çok hata yapıyor. Bu hataların bazıları da insana acı yaşatıyor” diyor.

Kariyeri boyunca özel hayatının gizliliğine önem verdiğini anlatan oyuncu: “Çok çapkın olduğum söylenemez, az çapkın olduğum söylenebilir. 1’den 10 kadar numaralandırırsak 7! Soğuk olarak bilinsem de flört etmeyi severim.”

Yorumlar (0)