Yıldızı Parlayanlar kategorisinin kazananları belli oldu!

MAGAZİN 21.09.2022, 15:25 22.09.2022, 14:54
Yıldızı Parlayanlar kategorisinin kazananları belli oldu!

Televizyon ve müzik dünyasında gücünü gösterenlerin yer aldığı, Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nin en merak edilen kategorilerinden biri de bu sene 7. kez ödül verilecek Yıldızı Parlayanlar! Ödülün sahipleri ise, başarıları, yetenekleri, kariyerlerinde yaşadıkları dönüşüm ve güçlü duruşlarıyla yıl boyunca kendilerinden söz ettiren dört genç yetenek oldu.

Türkiye’nin en prestijli ödül töreni Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nin, Hürriyet ve Pantene iş birliği ile bu yıl 48’incisi gerçekleşecek. Önceki yıllarda olduğu gibi bu sene de en merak edilen kategorilerden biri olan Yıldızı Parlayanlar 7. kez sahiplerini bulacak. Ayrıca, bu yıla kadar her sene üç başarılı ve yetenekli isimlerin sahip olduğu Yıldızı Parlayanlar ödülleri ilk kez 48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde 4 isme birden verilecek. Yıl boyunca başarıları ve kariyerlerinde yaşadıkları dönüşüm ile ön plana çıkan yetenekler arasında ilk kez bir erkek isim de yer alacak.

Başarıları, yetenekleri ve duruşlarıyla gelecek vaat eden oyuncular arasından seçilen ‘Yıldızı Parlayanlar’ kategorisinin kazanan isimleri belli oldu. Bu yıl kariyerlerinde yaşadıkları dönüşüm ve yetenekleri göz önüne alınarak değerlendirilen ödülün sahipleri Nilsu Berfin Aktaş, Özgü Kaya, Su Burcu Yazgı Coşkun ve Tarık Emir Tekin oldu.

Yorumlar (0)