Yılmaz Kunt aşk hayatıyla ilgili konuştu

MAGAZİN 02.06.2022, 14:55 03.06.2022, 13:38
Yılmaz Kunt aşk hayatıyla ilgili konuştu

Oyuncu Yılmaz Kunt Temmuz 2021'de Avukat Seray Öztürk'ün yayınladığı mesajlar sebebiyle  yıllık sevgilisi Sevda Erginci'yle ayrılık yaşamış ancak çift 2 ay sonra ilişkilerine devam etme kararı almıştı. 

Sevda Erginci, "Ayrılık sosyal medyada yansıtıldığı gibi değildi. Böyle haberler çıkacağını biliyordum ama çok özel bir mesele olduğu için çok fazla konuşmak istemiyorum. Şu an için her şey yolunda, çok mutluyuz" demişti. Tüm bunların ardından oyuncu çiftten bir kez daha kötü haber gelmişti. Erginci ve Kunt, geçtiğimiz nisan ayında sosyal medyalarından birbirlerini takibi bırakmış ve tekrar ayrılmıştı.

Yılmaz Kunt, ayrılığın üstünden henüz bir hafta geçmemişken manken Pınar Tartan ile objektiflere yansımıştı. Yılmaz Kunt, geçen gece bir mekandan çıkarken görüntülendi. Basın mensupları ile ayaküstü sohbet eden oyuncu,  "Sevda Erginci’yi yeniden aldattı mı?" haberleri hakkında konuştu. Kunt, “Hiç öyle bir şey yok. Biz Sevda ile konuşup ayrıldık. O gün fotoğrafımız çekilirken Pınar ile arkadaş grubumuz da vardı. O anda o kare yakalandı. Üzücü bir durum hem benim için hem de Pınar için. Sonuçta ikimizin de ailesi var." dedi. 

Yorumlar (0)