Yılmaz Vural: "Türkiye beni iyi değerlendiremedi"

MAGAZİN 01.06.2023, 10:45
Yılmaz Vural: "Türkiye beni iyi değerlendiremedi"

Ünlü teknik direktör Yılmaz Vural, NTV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan  ve Ceyda Düvenci'nin sunucuğunu üstlendiği Bambaşka Sohbetler'in konuğu oldu. 

Yapımcılığını BBO Yapım'ın gerçekleştirdiği programda, 6 yaşındaki oğlu Ali'nin  futbol aşkı nedeniyle futbolla ilgilenen Ceyda Düvenci,  program boyunca tüm merak ettiklerini de usta spor adamına danıştı. 

Yılmaz Vural, Bambaşka Sohbetler'de gündeme çıkacak açıklamalara imza attı. Yılmaz Vural'ın ilk dikkat çeken açıklaması futbolun işçi sınıfının oyunudur cümlesiyle başladı. Vural sözlerine şöyle devam etti: "İşci sınıfının oyunudur futbol. İşçi sınıfının çocukları sınıf atlamak için, futbol kurtuluşlarıdır. Para, isim, şöhrete kavuşuyorsunuz, ülkenin en büyük insanlarından aşağı doğru sıraladığında belli bir sınıfa geliyorsunuz. Ama artık roller değişti, varlıklı insan çocukları da teşvik ediliyor aileleri tarafından, çocukların peşlerinden koşuluyor, sporcu olsun diye uğraşılıyor.  Artık zenginlerin oynadığı, fakirlerin seyrettiği oyun haline geldi bu. Çünkü çok büyük paralar kazanılıyor"

Yılmaz Vural, sadece spor ve futbol alanında değil, kendisiyle ilgili de sivri açıklamalara imza attı: "Ben Türkiye'de eğitilmedim, Avrupa'nın en önemli akademisini bitirdim, Avrupa'nın en önemli antrenörlük kurslarını bir Türk vatandaşı olarak yaptım, delikanlı varsa Türkiye'de ikinci bir kişi, 85 milyonun içinde, gitsin yapsın bütün bunları! Bu kadar iddialı konuşuyorum ama, Türkiye beni iyi değerlendiremedi" dedi. Bu açıklamaların hemen ardından gelen Ceyda Düvenci'nin "Gerçekten kıymetinizin bilindiğini düşünüyor musunuz?" sorusuna ise "Yok!" yanıtını verdi. 

Yorumlar (0)