Zafer Algöz: "İnsanlar yanlış anladılar"

MAGAZİN 21.06.2022, 13:11 22.06.2022, 10:55
Zafer Algöz: "İnsanlar yanlış anladılar"

Cem Yılmaz'ın Netflix'te yayınlanan 'Erşan Kuneri' dizisinde rol alan Zafer Algöz, Twitter’da bir takipçisinin, "Dizinizde bir tık 'Gibi' esintisi hissettim" yorumuna verdiği yanıtla gündem olmuştu.

Usta oyuncu, çok konuşulan mesajı sonrası Feyyaz Yiğit'in senaryosunu yazdığı ve Kıvanç Kılınç'la başrol oynadığı dizinin hayranlarıyla karşı karşıya gelmesi hakkında konuştu. Algöz, "Ben kötü bir şey söylemedim, yani onların da yaptığı iş gayet güzel. Ben de birçok bölümünü seyrettim, beğendim. Üstelik çoğu arkadaşım ve kardeşim. Tepki göstermedim, insanlar söyleneni yanlış anladılar. Elbette piyasada bir sürü iş yapılıyor ama birbiriyle mukayese edilmesi yanlış. Elbet herkesin emeği çok kutsal, bazen sekiz ay, bir yıl sürüyor hazırlanması, bazıları da bir ayda çekiliyor." dedi.

'Erşan Kuneri' dizisindeki küfürlü sahneler nedeniyle yapılan eleştirilere katılmadığını dile getirten Zafer Algöz, +18 iş yaptıklarını söyledi: O da yanlış; çünkü Erşan Kuneri tövbekar bir porno yıldızı. Adam bırakmış onu, normal sinema filmi yapmak istiyor. Kaldı ki bu dijital bir kanal olduğu için, ulusal bir kanal değil, para verip tercih ediyorsun. Çoluk çocukla birlikte seyretmeyeceksin, çünkü orada +18 yazıyor." ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)