Zerrin Sümer 22 yıldır aşk yaşadığı sevgilisiyle gizlice evlendi!

MAGAZİN 07.11.2023, 10:21 07.11.2023, 15:08
Zerrin Sümer 22 yıldır aşk yaşadığı sevgilisiyle gizlice evlendi!

Türk tiyatrosunun ve sinemasının usta oyuncusu Zerrin Sümer, aşk hayatına dair duyanları şaşırtan bir itirafta bulundu. Katıldığı programda 22 yıldır birlikte yaşadığı bir sevgilisi olduğunu söyleyen Zerrin Sümer, gizemli aşkı ile aylar önce evlendiğini açıkladı.

"7-8 ay önce evlendim. Kimsenin haberi olmadı çünkü ben bunları söylemem. Yıllar önce İstanbul'da yaşarken bir gece çok hastalandım ve telefona dahi gidemedim. O dönem telefonlar da çok yoktu. Kendi kendime bu böyle olmayacak demiştim" diyen Sümer, şöyle devam etti:

Oğluma galiba ben hayatıma birini sokacağım dedim. O da 'Olur anne ama evlenme. Nikah kıyma ama kimden hoşlanıyorsan onunla birlikte ol' dedi. Sonra hakikaten hayatıma birini sokmak için bakındım. O gece telefona dahi gidememem beni çok etkiledi. İmdat diyecek insan yoktu. Korktum biraz. Sonra aradan 1-2 sene geçince şimdiki eşimle tanıştık. İlk defa yıllar sonra birinden hoşlandım. Benimle ilgilenilmesi hoşuma gitti. Açık açık kendisine de hoşlandığımı söyledim o da çok şaşırdı. Evlilik teklifini de o etti. Aynı yaşlardayız. 22 yıldır aynı evde yaşıyoruz. Konuşurken bir anda 'biz seninle evlensek ya' dedi. Ben de 'olur' dedim."

Yorumlar (0)