Zeynep Koçak'tan Oğuzhan Koç açıklaması geldi

MAGAZİN 23.08.2022, 15:48 24.08.2022, 09:50
Zeynep Koçak'tan Oğuzhan Koç açıklaması geldi

Çok Güzel Hareketler Bunlar ile yıldızı parlayan Zeynep Koçak, program tanıştığı Oğuzhan Koç ile aşk yaşamaya başlamıştı. 8 yıllık ilişkilerini ani şekilde sonlandıran ikili ihanet iddialarıyla gündeme gelmişti.

Koç ayrılıktan kısa süre sonra Koçak'ın yakın arkadaşlarından Yağmur Tanrısevsin'le aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Yıllar sonra ihanet iddialarını gündeme getiren ise Koçak'ın yaptığı paylaşım oldu. Basına yansıyan haberlerden sonra Koçak'tan yeni açıklama geldi.

Zeynep Koçak dün sosyal medya hesabında takipçilerinden gelen soruları yanıtladı. Koçak bir takipçisinin "Hiç aldatıldın mı abla?" sorusuna "Google'a bak" cevabını verdi.

Cavbı gündem olan Koçak, çıkan haberlerin ardından Instagram sayfasında açıklama yayınladı ve şöyle dedi: 

"Sevgili arkadaşlar, dün geceden beri uyuyamıyorum çıkan haberlerden dolayı. Beni sürekli takip edenler çok iyi bilir ki "google it" her soru cevapta mutlaka yazdığım bir şeydir. Burada da atıfta bulunduğum 7-8 sene önce biten ilişkim değil, youtube kanalımda bu konuyla alakalı yaptığım geyiklerdir. Bu güne kadar bir kere bile bu konuyla alakalı konuşmadım, konuşmam da... Neredeyse ilkokul aşkım denecek kadar geçmişte kalmış bir ilişkiyle alakalı hiç konuşmam... Ben yanlış anlaşıldığım için özür dilerim ama siz de bu iki insanın en güzel gününe günler kala gündemi bununla meşgul etmeyin lütfen... Sevgiler..."

.

Yorumlar (0)