Bu yazın modası TRİKİNİ

MODA 13.06.2020, 10:24 14.06.2020, 04:56
Bu yazın modası TRİKİNİ

Sokağa çıkmaya başladık. Çıkarken ceplerimizi kontrol ediyoruz... Anahtar, telefon, ve maske… Koronavirüsten korunmada en önemli rol oynayan maske, günlük hayatımızın vazgeçilmezi haline geldi.

Sürekli yüzümüzün ortasında bir bez parçasıyla yaşamaya başlayınca, bizler de tasarımcıların fırsattan istifade ürettikleri farklı renk, desen, sloganlı maskeleriyle duruma daha eğlenceli ve tarz bir şekilde ayak uydurmaya başladık.

Tekstil sektöründe yerli, yabancı, lüks ya da uygun fiyatlı tüm tasarımcılar, modadan ödün vermek istemeyenler için koleksiyonlarındaki tasarımlarına uygun maskeler eklediler.

Bir obje, sadece korunma amaçlı işlev görürken artık modanın en önemli simgesi haline geldi ve küresel sektörün başrolü oldu.

Peki bu yazı plajlarda geçirecek olanları neler bekliyor?

TRİKİNİ... Yani bikini + maske…

İtalyan tasarımcı Tiziana Scaramuzzo, karantina sürecini kreatif geçirenlerden… Kendisi fikri için “Şaka olarak başladı” dese de, ‘trikini’ akımının öncüsü olup satışları patlama yaşadı.

Marka, bikininin deseninde takımı ve su geçirmez maskesini bir arada satıyor. Yani D vitamini alıp deniz sefası yaparken, görüntüsünden ödün vermek istemeyenlere harika bir fırsat.

Amerika’da birkaç markanın da devam ettirdiği bu akıma bizim tasarımcılarımızdan da katılım bekliyoruz.

Aman dikkat! Akıma ayak uydurayım derken o şekilde güneş yanığına maruz kalmayınız.

Ben hangi maskeyi mi tercih ediyorum? Bu yoğun iş tempomda tek kullanımlık tıbbi maskelerle şu anlık mutluyum…

Ama sizlerin görsellerini takip ediyor olacağım.

Sevgiyle…

Yorumlar (2)
Emel Hadimli 4 yıl önce
Aslı hanımcım sizden daha çok yazı bekliyorum....Bay Yanlış dizisindeki styling harikaaa....Size göre giyiniyorum...ama lütfen daha çok instagram paylasim olsun.saglikla kalın...emeginize sağlık
Fan 4 yıl önce
I love Asli