Tayland'a gitmeden önce Şilan giydi!

MODA 22.10.2020, 11:17 22.10.2020, 11:23
Tayland'a gitmeden önce Şilan giydi!

Barrus London-Neslişah Yılmaz’ın, Mayıs 2021’de Tayland Moda Haftasında görücüye çıkacak olan ve yeni başlattığı pet şişe geri dönüşümlü kumaşlardan üretilen elbiseler akımına oyuncu Şilan Makal da katıldı ve gardırobunu elden geçirdi.

Tayland Moda Haftası’na Türkiye’den katılan tek marka olan Barrus London’un ‘Yeniden Mavi’ koleksiyonunun giysi odasına kattığı parçalarıyla objektif karşısına geçen Şilan Makal, her türlü çevreci harekette bundan böyle de ön planda olacağını vurguladı. Plastiğin günlük yaşamı ele geçirmesinden son derece rahatsızlık duyan Makal, "En anlamadığım şeyler denizlerdeki pet şişe atıkları. Bu atıklardan üretilen kumaşların koleksiyonlarını tercih etmem kendi kişisel sorumluluğu yerine getirmem anlamına geliyor. Aynı duyarlılığı herkesten bekliyorum" dedi. 

Üniversitede tarih okuyan Şilan Makal, eski çağ tarihine hep ilgisi olduğunu söyleyerek "Doğaya olan tutkum, tarihi bilgilerimle birleşerek daha büyülü bir hale geldi. Geçmişten günümüze insanlar hep doğaya kötü davranmış ve hep ondan almış. Ama bunun sonuçları unutulmamalı ve bu alandaki tüm çalışmalara destek verilmeli" şeklinde konuştu. 

Yorumlar (0)